O nama

Grafičko izdavačko trgovinsko poduzeće „GRAFIT“ d.o.o. Mostar osnovano je 1994. godine sjedištem u Mostaru.

Kvalitetne usluge

Pružajući kvalitetne usluge, svu dobit ulažemo u tehnološki razvoj i proširenje kapaciteta, kupujemo visokokvalitetne Heidelberg offset tiskarske strojeve, te opremu za pripremu tiska i doradu. Istovremeno ulažemo znatna sredstva u opremu za digitalni tisak, tako da smo sada jedno od vodećih grafičkih poduzeća u regiji.

Kvalitet

Ističemo se kvalitetom usluga i proizvoda koje pružamo našim klijentima.

Profesionalnost

Posjedujemo stručnost i iskustvo u industriji te pristupamo svakom projektu s profesionalizmom.

Svestranost

Naša fleksibilnost omogućava nam da zadovoljimo različite potrebe i zahtjeve klijenata.

Inovativnost

Neprestano se razvijamo i primjenjujemo inovativne pristupe kako bismo ostali konkurentni na tržištu.

Radimo print, fotokopiranje, formatiziranje i uvez arhitektonsko-građevinskih projekata, crno- bijelo i u boji iz AutoCad, ArhiCad, PDF-a, svih formata.

Također radimo sve vrste gumenih pečata, graviranja kao i tiska na majice, zastave i slično.

Poduzeće „Grafit“ d.o.o. trenutno raspolaže sa vlastitih 160 m2 uredskog i 350 m2 proizvodnog prostora. Trenutno u pogonu Tiskara raspolažemo sa svom potrebnom opremom za pripremu, tisak i doradu na kvalitetnim Heidelberg strojevima i stručno smo osposobljeni za cjelokupan proces grafičke proizvodnje. Specijalizirani smo za izradu visokokvalitetnih grafičkih proizvoda: katalozi, brošure, knjige, plakati, letci, kalendari, rokovnici, planeri, posjetnice, memorandumi, kuverte, blokovska roba, etikete, deklaracije, pozivnice, usluge uvezivanja knjiga i zlatotiska.

Od 2003. Godine GRAFIT d.o.o. je 50% vlasnik poduzeća Print Studio d.o.o. Mostar, koji trenutno zapošljava 13 djelatnika. Neposrednim i iskrenim odnosom s klijentima, kao i cjelovitom i pravovremenom uslugom nastojimo zadobiti povjerenje poslovnih partnera kao što su: Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., Euroherc d.d. Mostar, Inel-Med d.o.o. Mostar, Tehnozaštita d.o.o., ARS Pool d.o.o. Mostar, N.P. Projekt d.o.o. Mostar.

Shopping Cart
Scroll to Top